Stenläggning

Drömmer du om en ny stenläggning på din tomt? Låt oss på Simonssons Marktjänst AB skapa till exempel en inbjudande infart, en vacker mur eller en dekorativ stengång. Vi är proffs på att lägga stenplattor och marksten.

Ser din trädgård tråkig ut? Ett sätt att göra den vackrare är att till exempel bygga en terrass av stenplattor, lägga marksten runt rabatter, skapa en dekorativ mur eller att anlägga en personligt utformad uteplats med hjälp av plattläggning. Har du till exempel en damm så kan den bli ännu finare om den är kantad av noggrant utvald marksten. Om du tycker om att odla så rekommenderar vi att du låter oss skapa en upphöjd odlingsbädd av marksten eftersom det både ser fint ut och är praktiskt. Vi vill vara det självklara valet när du vill ha hjälp med att skapa din drömträdgård!

Simonssons Marktjänst AB har gedigna kunskaper och stor kompetens när det gäller stenläggning. Vi kan det mesta som handlar om plattläggning och vet vilka material som passar bäst till ditt projekt. Våra duktiga hantverkare hjälper dig gärna med garageuppfarter, trappor, uteplatser och stengångar med mera.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill ha mer information eller om du vill att vi utför plattläggning på din tomt.

Materialval – hur väljer man rätt sorts stenplattor?

Det kan vara svårt att veta vilken sorts stenläggning man vill ha och vilken sorts marksten som är mest lämplig. Vi rekommenderar att du gör efterforskningar genom att till exempel tillfråga en trädgårdsarkitekt, oss på Simonssons Marktjänst AB, leta information på nätet och genom att läsa facktidskrifter.

Inom stenläggning använder man sig av marksten, vilket är ett samlingsnamn för olika stensorter. Det finns ett stort utbud i olika färger och storlekar. Du kan till exempel välja mellan granit, kalksten och skiffer. Basera gärna ditt beslut på hur ditt hus är utformat samt vilken sorts tomt du har. Tänk på att både materialet i dina stenplattor och deras kvalitet påverkar hur länge till exempel din garageuppfart kommer att hålla.

Stenläggning låter dig vara kreativ eftersom det finns så många olika variationer när det gäller till exempel färger, texturer och former. Är arbetet väl utfört så blir resultatet i princip underhållsfritt.

Varför ska du anlita ett proffs?

Det är väldigt viktigt att underarbetet utförs korrekt och noggrant eftersom det gör minskar risken att du tvingas göra om hela projektet. När du anlitar oss på Simonssons Marktjänst AB blir allt garanterat rätt från början.

Att lägga sten är tungt och kan dessutom orsaka onödiga skador om du är oerfaren och använder fel teknik. Om du ser till att alla moment av stenläggningen är väl genomförda samt om du är noga med underhållet så bör resultatet hålla i många år.

Kontaktinfo

Behöver du vår hjälp eller har du någon fråga till oss? Fyll då i formuläret nedan eller ta en titt på vår kontaktsida så ska vi svara så fort vi kan.

Kom ihåg att fylla i alla fält!

    Namn:

    E-post: *

    Telefon:

    Meddelande: